Signaleren en proactief adviseren

FAD investeert in haar relatie met u. Uw vaste FAD contactpersoon weet wie u bent, wat u doet en in welke markt u zich begeeft. Met die kennis denken we proactief met u mee. We trekken direct aan de bel te als we een marktwijziging signaleren die uw bedrijf voordeel, of juist nadeel kan brengen. Zo springt u tijdig in op wetswijzigingen, mist u geen fiscale voordelen en bent u op de hoogte van wat er speelt.

Uw sparringpartner

Als sparringpartner met een uitstekende kennis van uw organisatie, de markt en ons vak, kunt u FAD altijd benaderen voor advies bij uiteenlopende zakelijke vraagstukken. We hebben ruime ervaring in complexe en minder complexe zaken zoals herstructurering, financieringsbegeleiding, bedrijfsoprichtingen, aan- en verkoopsituaties, ontslagprocedures, investeringskwesties, vastgoedvraagstukken en bedrijfsovernames.

 

Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief wordt u elk kwartaal geïnformeerd over fiscale en bestuurlijke zaken die interessant voor u zijn. Bovendien ontvangen FAD relaties aan het eind van het jaar onze traditionele eindejaarstips waarmee u uw concurrent al voor de start van het nieuwe jaar een stap voor bent.


Inschrijven voor de nieuwsbrief

Onze specialisten

Wij weten alles over bedrijfsadvies. Gewoon, omdat 't ons vak is.
Meer weten? Neem even contact met ons op.

Gerben Polman Directie - belastingadvies - bedrijfsadvies
gerben@fad.info
0314-341198
Esther Polman-Koetschruiter Jaarrekeningen - bedrijfsadvies
esther@fad.info
0314-341198