• 24 februari 2021

FAD en De Veldhoen op volle kracht vooruit

FAD en Administratie & Belastingadvies de Veldhoen werken vanaf 1 januari 2021 samen en zijn volop in ontwikkeling. Graag praten we u bij over de actuele stand van zaken. 

Op 1 januari 2021 traden Frans Tijssen en Tim Polman als eigenaren van Administratie & Belastingadvies de Veldhoen met vestigingen in Doetinchem en Bemmel, toe als aandeelhouder van FAD en Gerben Polman als aandeelhouder bij De Veldhoen. Financieel en organisatorisch werken beide bedrijven vanaf begin dit jaar volledig samen. “1 april (geen grap) verhuizen we samen naar een nieuw kantoor aan de Koopmanslaan. Dan werken we dus ook vanaf één locatie samen”, vertelt Gerben Polman. “De vestigingen in Bemmel en Dinxperlo blijven gewoon bestaan. Op die manier bereiken we een mooie dekking voor ons werkveld dat bestaat uit de (zuidelijke) Achterhoek, Liemers en Oost-Betuwe”, aldus Frans Tijssen.

Gestroomlijnd
Het jaar 2021 wordt gebruikt om de organisaties verder in elkaar te vlechten. Zo worden interne processen gestroomlijnd en wordt de automatisering intern en communicatie extern zoveel mogelijk samengevoegd tot één platform voor de toekomst.
“Voor de cliënt waarborgen we ons kleinschalige karakter en blijven we dichtbij en naast u staan”, aldus Gerben Polman. “We ervaren dit als heel mooie ontwikkelingen voor onze organisaties, juist in dit onzekere Corona-tijdperk. De fusie verloopt heel soepel. Beide bedrijven hebben een soortgelijke cultuur. We hebben er alle vertrouwen in om gezamenlijk een (nog) mooier bedrijf neer te zetten en er voor u te staan als gespreks- en sparringpartner op vele terreinen en gebieden”, besluit Tim Polman.  

Wij zullen u de komende tijd blijven informeren over de voortgang.

Laatste nieuws